Politica 5 Iunie 2009 12:57
Astazi se incheie oficial campania pentru europarlamentare si fiecare partid incearca sa mai castige "un ultim vot" de la alegatori prin discursuri acide, acuzatii, concerte si multe steaguri, pixuri, tricouri si balonase cu siglele partidelor, pentru a aminti oamenilor pe cine trebuie sa puna stampila duminica.
Ultima suflare a campaniei se prevede a fi si cea mai spectaculoasa si costisitoare in acelasi timp. Fiecare partid si-a ales deja locatia ultimului “show”, in asa fel incat sa nu se loveasca unii de ceilalti.

PNL vor organiza ultimul “show” in Ploiesti, acasa la europarlamentara Adina Valean, care candideaza pentru un nou mandat.

La evenimentul final, care va incepe de la ora 21:00 la Ploiesti, Valean va fi insotita de iubitul sau, presedintele PNL Crin Antonescu.
PNL nu s-a zgarcit in aceasta campanie electorala, iar dupa concertele de ieri de la Bacau, aztazi la Ploiesti liberalii ii aduc in fata electoratului pe Cassa Loco, Vank, Roxy Rocks, Distinto, No Mercy si Maria Radu, manifestatia avand loc in fata Palatului Culturii din Ploiesti.

Tot din categoria opozitiei, UDMR si-a incheiat deja campania din data de 3 iunie, cand membrii uniunii s-au intalnit la Targu mures pentru un ultim “protest”, discursurii si concerte in fata electoratului maghiar.

Protest maghiar la Mures, sub sigla euroalegerilor

Pe partea cealalta a guvernarii, PD-L va organiza ultima “baie de multime” in Bucuresti, in Parcul IOR la ora 18:00.

La manifestare vor participa presedintele PDL, Emil Boc, ministrii si vicepresedintii partidului, candidatii Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu, Cristian Preda, Sebastian Bodu, primarii PD-L din Capitala precum si liderii locali ai partidului din judetele din jurul Bucurestiului.

Tot in Bucuresti isi petrece ultima zi de campanie si mezina presedintelui, Elena Basescu, daca evenimentul final va fi sau nu alturi de “colegii” democrat-liberali nu se stie deoarece aceasta nu poate fi contactata.

Pe de alta parte “aliatii” de guvernare, PSD, nu vor organiza niciun eveniment de incheiere a campaniei din cauza doliului in care se afla presedintele Mircea Geoana dupa moartea tatalui sau de la inceputul acestei saptamani.

Nu se va mai organiza niciun eveniment de incheiere din cauza evenimentului nefericit care s-a petrecut in familia domnului Geoana”, au declarat surse din PSD pentru 9am.

Tatal lui Mircea Geoana a incetat din viata

Un caz "si mai trist" decat cel al lui Mircea Geoana este cel al PRM care nu va organiza niciun “show” final de campanie din cauza lipsei de fonduri.

Bani de concerte nu avem. La serbari campenesti nu am avea de unde sa dam mici sib ere, iar de excursii prin tara, cum organizeaza altii (PSD - n.red.), nici nu se pune problema”, au declarat surse din PRM pentru 9am.

Acestia au mai specificat ca finalul campaniei va consta in dicutii cu electoratul, fara zgomot si fara “scandal”.

Alegerile pentru europarlamentare se vor desfasura duminica, 7 iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.