Politica 5 Iunie 2009 10:12
Aproape doua treimi dintre europeni (64%) s-au declarat putin sau deloc interesati de alegerile pentru PE, potrivit unui sondaj realizat de Opinionway pentru APCO-La Tribune-BFM si publicat vineri de cotidianul economic francez, relateaza AFP.
Potrivit studiului, 73% dintre francezi si 67% dintre germanii intrebati nu sunt interesati de aceste alegeri europene, potrivit NewsIn.

In ceea ce priveste criza, 58% dintre europenii chestionati au estimat ca tarile membre UE au luat masuri independent una de cealalta, fata de 30% care cred ca Uniunea Europeana a incercat sa ofere un raspuns comun. 63% dintre francezi si 62% dintre polonezi sunt de aceasta parere.
Sondajul a fost realizat online, in perioada 26-29 mai 2009, pe un esantion de 4.536 de persoane cu varste de peste 18 ani, din Franta, Marea Britanie, Germania, Italia si Polonia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.