Politica 5 Iunie 2009 02:50
Nu toti baronii locali ai PSD sunt incantati de perspectiva iesirii partidului de la guvernare.
Chiar daca sunt constienti ca ultimele iesiri publice ale unor colegi de partid pe aceasta tema au la baza mai mult considerente de ordin electoral, unii presedinti de filiale nu ezita sa califice drept o "copilarie" ipoteza trecerii PSD in opozitie. Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, unul din partizanii intrarii PSD la guvernare si beneficiar al acestei colaborari, a pus, joi, nervozitatea manifestata de unii colegi de partid fata de colaborarea defectuoasa cu PDL pe seama caldurii de afara, informeaza Antena 3.

In opinia baronului de Vrancea, propunerea de iesire de la guvernare dupa euroalegeri, propusa de unii lideri social-democrati este o "copilarie" in conditiile in care in prezent este nevoie de calm si de ratiune.

"Mai sunt asa, cum sa spun eu, unii mai fac temperatura, e vara, e inceput de vacanta. E nevoie de mult calm, e nevoie de multa ratiune, pentru ca nu ne putem juca cu tara , nu ne putem juca cu criza economica", a sustinut liderul PSD Vrancea la radio-ul public.

Oprisan a pus afirmatiile lui Marian Vanghelie si Liviu Dragnea in contul tematicii de campanie electorala. "Este o copilarie, probabil sunt niste <<problemute>> sub aspect mai mult personal, decat institutional", a mai spus Marian Oprisan, facand referire la termenul folosit de Marian Vanghelie pentru temele in disputa in coalitia de guvernare.

Potrivit liderului PSD, chiar daca in campanie electorala, spiritele se mai incing, Guvernul trebuie sa lucreze, iar parteneriatul trebuie respectat de ambele parti in beneficiul romanilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.