Politica 5 Iunie 2009 01:56
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat joi, la RealitateaTV, ca Elena Basescu va castiga mandatul de europarlamentar si ca, duminica seara, se va reinscrie in PDL.
Intrebat de realizatorul emisiunii daca liderii PDL care vor vota pentru Elena Basescu vor fi sanctionati, Vasile Blaga a explicat ca nu exista aceasta discutie in cadrul partidului. Mai mult, Blaga a sustinut ca Elena Basescu va castiga mandatul de europarlamentar si se va reintoarce in cadrul PDL.

"Convingerea mea este ca duminica seara Elana se va inscrie din nou in Partidul Democrat Liberal, deci nu am nicio retinere din acest punct de vedere", a declarat secretarul general al PDL.

Vasile Blaga a sustinut ca PDL va castiga alegerile pentru Parlamentul European, dar a explicat ca "va fi o batalie corp la corp, vor fi alegeri care vor depinde in proportie de 90% de militanti". "Cele doua partide mari vor castiga in masura in care vor duce propriul electorat", a adaugat Blaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.