Politica 4 Iunie 2009 04:02
Prim-vicepresedintele PD-L a declarat, la Realitatea FM, ca declaratiile lui Marian Vanghelie despre necesitatea iesirii de la guvernare a PSD sunt provocate de nemultumirile sale legate de numirile la deconcentrate si ca trebuie ignorate.
Prezent la emisiunea “Casa Presei”, de la Realitatea FM, Theodor Stolojan a sustinut ca actuala coalitie functioneaza bine si ca e departe de a inregistra esecul guvernarii CDR. Liderul PDL a mai declarat ca presiunile exercitate de personaje precum Vanghelie asupra ministrilor PDL n-ar trebui sa-i sperie pe acestia, ei fiind liberi sa renunte la functii daca nu pot respecta disciplina coalitiei.

Cat despre ministrul Culturii, Theodor Paleologu, Stolojan spune ca “poate sa planga cat doreste”, iar daca nu ii convine situatia “poate face pasul inapoi” pentru ca sunt destule persoane in PDL care ar accepta postul lui. Recent, Theodor Paleologu a criticat faptul ca Directia de Cultura Bucuresti va fi condusa de fostul uslas Eugen Plesca, om sustinut de Marian Vanghelie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.