Politica 4 Iunie 2009 16:09
Fiica cea mica a presedintelui a afirmat astazi, la Cluj, ca se considera "veriga vulnerabila" a tatalui sau si crede ca situatia va fi aceeasi, atata vreme cat va ramane in politica. Elena Basescu spera, totusi, ca dupa campania electorala, lumea sa nu o mai catalogheze "agramata" si "toanta".
"Sunt un instrument, sunt acea veriga vulnerabila pe care o are tatal meu, dar imi doresc ca dupa aceasta candidatura sa nu mai fiu neaparat acea veriga, dar probabil ca o sa raman foarte mult timp de acum inainte, atata timp cat o sa fiu in politica, dar poate nu o sa ma mai faca lumea agramata si toanta...<<Toanta EBA>>, cum am vazut in foarte multe ziare”, a spus Elena Basescu, intr-o conferinta de presa la Cluj.

Acesta a mai precizat faptul ca s-a considerat la un moment dat veriga slaba a lui Traian Basescu pentru ca a „gresit un plural al unui cuvant” si s-a „incurcat” la un discurs, „lucruri scuzabile foarte multor tinere la inceput de cariera, dar lucruri care nu i-au fost scuzate Elenei Basescu”. "Da, la un moment dat am fost ... punctul de atac al tatalui meu. Era fiica nu foarte scolita”, a spus Elena Basescu.

Fiica cea mica a presedintelui a mai spus ca a candidat ca independent pentru PE deoarece nu a dorit sa ii faca rau in primul rand lui Traian Basescu, dar si partidului si ei insasi. Ea a sustinut ca, fata de candidatii altor partide, a reusit sa isi transmita mesajul mai bine in aceasta campanie electorala.

"O sa vreau sa vad si eu, la sfarsitul campaniei, cine a reusit sa isi trasmita mesajele cel mai bine: Elena Basescu, care a avut niste teme, nu sunt teme multe, a avut doar doua teme. Consider ca sunt suficient, pentru ca atata timp cat ai proiectul politic stufos al unui partid nu ai cum sa rezolvi absolut tot. Eu mi-am ales doua teme care ma caracterizeaza”, a precizat Elena Basescu, amintind faptul ca, daca va ajunge in Parlamentul European, va activa in grupul PPE si va face in asa fel incat macar una dintre ideile ei de campanie - sprijin pentru copiii afectati de migratia fortei de munca si canalul maritim Constanta Rotterdam - sa fie sustinute si de europarlamentarii PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.