Politica 3 Iunie 2009 18:10
Premierul Emil Boc a declarat, marti, la Arad, ca Guvernul a platit o mare parte a subventiilor datorate din 2007 si 2008 agriculturilor si ca are la dispozitie resurse financiare europene, pentru a aduce plata subventiilor la zi.
„Ieri (luni - n.r.) am avut o discutie foarte serioasa in Coalitie pe tema agriculturii si a finantarii acesteia. Ministrul Agriculturii cred are raspunsurile necesare pentru a pentru a putea face fata provocarilor legate de plata prin APIA a subventiilor necesare. Noi am platit deja o valoare destul de mare a subventiilor din 2008 si chiar din 2007. De aceea cred ca vom gasi resursele pentru a ajunge cat mai repede la zi, prin Agentia de Plati. Exista resurse financiare, intotdeauna ele nu sunt suficiente, dar prin faptul ca avem resursele financiare europene la dispozitie cred ca vom putea face fata provocarilor“, a declarat Emil Boc, citat de NewsIn.

Premierul a mai sustinut ca Guvernul „a facut fata“ la plata subventiilor „din urma“, neacordate anterior.

Premierul Emil Boc si ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, au inaugurat, marti, tronsonul Nadlac-Arad, de pe DN 7, unde au fost executate lucrari de consolidare. Valoarea lucrarilor executate pe tronsonul Sebes-Nadlac este de 739,5 milioane lei, din care 435,5 milioane lei este valoarea lucrarilor executate pe tronsonul Nadlac-Arad. Lungimea totala a tronsonului Sebes-Nadlac este de 267,7 kilometri, din care 157,6 kilometri sunt in judetul Arad.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.