Politica 3 Iunie 2009 13:50
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, marti, la DrobetaTurnu Severin, ca Romania este condusa "de doua haite", una rosie si una portocalie, care "incearca sa imparta Romania ca si cum ar fi mosia lor", si s-a aratat deranjat de faptul ca presa l-a criticat pentru modul cum vorbeste.
"Romania este condusa de doua haite, rosie si portocalie, de fapt doi frati din 1990 care acum s-au reunit si care incearca sa imparta Romania ca si cum ar fi mosia lor", a afirmat Antonescu, relateaza NewsIn.

In discursul sau din fata Casei Tineretului din Drobeta Turnu Severin, unde erau prezente circa o mie de persoane, Crin Antonescu s-a aratat foarte deranjat de faptul ca in ultimele cinci zile este criticat de presa in legatura cu modul cum vorbeste.

"In ultimele cinci zile, toata lumea se ingrijeste de cum vorbeste Crin Antonescu. Daca asta este problema Romaniei, vreau sa transmit asta, in special marilor comentatori si jurnalistilor care nu au scris in viata lor impotriva lui Basescu, ca de Adriean Videanu, care este un condamnat penal, nu scrie nimeni un rand", a afirmat liderul liberal.

Antonescu a mai spus ca este foarte important ca oamenii sa vina la vot pe 7 iunie pentru a "inlatura politicienii care mint". "A venit momentul ca politicienii minciosi sa fie inlaturati. Romania nu are nevoie de un prim-ministru care se maimutareste pe scena, care-si tranteste palaria de pamant ca un maimutoi. Romania nu are nevoie de Basescu, care face circ, care taie oi", a afirmat Antonescu.

"Domnii Videanu, Berceanu si Basescu ar trebui intrebati cati bani au castigat din politica, pentru ca buzunarele mele sunt la vedere. Eu nu am mintit niciodata in politica", a mai sustinut presedintele PNL.

Crin Antonescu a fost criticat de presa dupa ce vineri, intr-un discurs rostit la Targu Mures, in loc de "servicii" a spus "serviciuri".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.