Politica 2 Iunie 2009 05:02
Fata cea mica a presedintelui Basescu l-a atacat duminica seara pe tatal fostului ei iubit Andrei - Viorel Hrebenciuc -, despre care a spus ca a fost deranjat ca ambitiile ei politice ii puneau in umbra fiul.
Elena Basescu pare sa nu-l fi uitat si nici sa-l fi iertat intru totul pe tatal fostului ei iubit Andrei, Viorel Hrebenciuc.

Mezina prezidentiala l-a atacat duminica seara pe Hrebenciuc, in emisiunea "Zig-Zag”, realizata de jurnalistul Ion Cristoiu la Antena 3. "In conceptia dansului, o femeie nu trebuie sa faca politica, o femeie trebuie sa stea acasa cu baticul in cap. Cred ca asta a fost ce a deranjat”, a declarat EBA, care si-a continuat intepaturile la adresa strategului PSD. "Asta era diferenta intre mine si domnul Hrebenciuc. In rest l-am respectat tot timpul, am respectat ca se gandeste la binele lui Andrei."


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.