Politica 2 Iunie 2009 04:35
Premierul Emil Boc a participat la o manifestare electorala a PDL, ocazie cu care a aruncat mingea la cosul de baschet si s-a pozat cu copiii scosi de parinti la spectacole in aer liber.
In Parcul Tineretului, Ziua copilului a fost sarbatorita concomitent cu o manifestare electorala a PDL, la care au participat premierul Emil Boc, ministrul Dezvoltarii, Vasile Blaga, ministrul Culturii, Theodor Paleologu, candidatii la europarlamentare Traian Ungureanu si Cristian Preda.
Premierul a ajuns in parc in mijlocul spectacolului de teatru de papusi "Scufita Rosie". "Si acum pe potecuta sa pornim spre bunicuta", spunea naratorul povestii cand Boc si-a inceput plimbarea printre parintii ce-si scosesera copiii in parc, potrivit NewsIn.

Prima data, premierul a zabovit la un spectacol de circ, unde a aplaudat prestatia unui scamator, cocotat pe o scara, care facea jonglerii cu cateva mingi. Boc s-a intors la teatrul de papusi doar la deznodamantul povestii, cand abominabilul lup e impuscat de vanator, iar bunicuta si Scufita Rosie sunt eliberate.

Dupa final, premierul Boc a fost invitat de unul dintre artisti pe scena. Boc s-a conformat si a dialogat pret de cateva minute cu publicul. Asa a aflat ca Liliana vrea sa se faca doctorita, iar Georgica politist.

Apoi a parasit scena lasand locul pustilor sa danseze pe piesa "Nu mi-e frica, nu mi-e frica de Bau-Bau". In continuare primul-ministru a fost oprit de cateva ori de catre cetateni care aveau diverse probleme de rezolvat. O femeie i-a cerut ajutor pentru copilul bolnav, iar alta pentru urgentarea procedurii de acordare a unei locuinte sociale.

Cand sa paraseasca parcul, Boc a fost oprit de un grup de tineri care jucau baschet, acestia cerandu-i sa incerce sa arunce la cos. Prima incercare a fost prea lateral-stanga, iar a doua a lovit rama cosului. Atunci a lasat locul unui sepepist ce-l insotea, insa nici acesta nu s-a descurcat mai bine. Onoarea grupului a fost salvata de fiul lui Romeo Raicu, presedintele PDL, Sector 4.
Insa, tinerii au fost multumiti, unul dintre ei spunand:"Vezi frate, am jucat baschet cu primul-ministru!"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.