Politica 2 Iunie 2009 18:27
Cele mai multe incidente electorale in campania pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie au fost semnalate in Dambovita - 12 si judetele Bucuresti -11, Dolj - 9 si Galati - 7, anunta IGPR
Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane, pana astazi, la ora 7, politistilor din intrega tara le-au fost semnalate 100 de incidente in legatura cu campania electorala pentru alegerile europarlamentare. 91 dintre acestea au fost solutionate potrivit legii, iar 9 sunt inca in stadiul de cercetare.

In toata aceasta perioada, politia a constatat si sanctionat 99 de contraventii in valoare de 33900 lei, la Legea 33 / 2007 privind organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Parlamentul European.

In Bacau, Bistrita-Nasaud, Caras-Severin, Constanta, Gorj, Harghita, Maramures, Mures, Satu-Mare, Teleorman, Timis, Tulcea si Valcea nu s-au inregistrat incidente pana la aceasta data.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.