Politica 1 Iunie 2009 23:24
Democrat-liberalul Traian Ungureanu le-a promis tinerilor iubitori de muzica electronica prezenti duminca la lansarea candidatilor PDL la Slatina ca din toamna vor avea parte de prestatia lui "DJ Basescu", informeaza corespondentul NewsIn.
"Sunteti tineri si va place muzica electronica. Acum va oferim muzica tehno, dar din toamna va intra in scena DJ Basescu. Voi faceti ce va place, ascultati pe cei doriti, iar noi ne ocupam de partea mai putin placuta, de hartii”, a declarat Ungureanu in fata a peste 8.000 de membri si simpatizanti PDL prezenti la Slatina la concertul de lansare a candidatilor partidului la PE, informeaza NewsIn.

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, i-a indemnat pe cei prezenti sa mearga la vot chiar daca uneori sunt suparati pe deciziile pe care le iau oamenii politici. "Uneori sunteti suparati, dar trebuie sa stiti ca oamenii politici mai trebuie sa ia si decizii nepopulare. S-a dovedit, in timp, ca acestea sunt necesare. Eu va cer sa veniti la vot pe 7 iunie. Veniti la vot!”, i-a indemnat Blaga pe cei prezenti la lansarea candidatilor PDL la PE, dupa ce le-a amintit cateva dintre deciziile importante luate de Guvernul Boc.

La aceasta manifestare au fost prezenti, pe langa ministrul Dezvoltarii Regionale, Vasile Blaga, candidatii PDL la PE Marian Jean Marinescu, Cristian Preda si Traian Ungureanu.

Inainte de a participa la concertul de lansare a candidatilor PDL pentru PE la Slatina, lideri ai PDL, in frunte cu secretarul general Vasile Blaga si liderul organizatiei judetene de la Olt, Darius Valcov, au participat la o intalnire cu electoratul in orasul Bals si la o intalnire cu primarii democrat-liberali din Olt, la Casa Casatoriilor din Slatina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.