Politica 1 Iunie 2009 18:52
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat duminica, la Pitesti, ca PSD si PNL boicoteaza alegerile europarlamentare, intrucat si-au lansat candidatii pentru cele prezidentiale si le fac deja campanie, in loc sa vorbeasca despre teme europene.
"Celelalte doua partide (PSD si PNL - n.r.) boicoteaza aceste alegeri si sunt in campanie prezidentiala. Aceasta demonstreaza o lipsa de responsabilitate fata de Romania si fata de romani" a spus Roberta Anastase, la o intrunire electorala la Pitesti.

Presedintele Camerei Deputatilor l-a atacat si pe liderul PNL Crin Antonescu, cel care a vorbit vineri despre "pipitele" ajunse vedete. "Nu pot sa nu sesizez o degenerare a discursului politic, observata la PNL si, in mod special, la liderul acestui partid. Dincolo de dezamagirea mea personala, pe care o simt cand il aud vorbind pe Crin Antonescu, ca femeie, ca om politic, nu pot sa nu imi exprim solidaritatea cu celelalte femei care aleg cariera politica".

La randul lui, prim-vicepresedintele Theodor Stolojan a preluat ideea si a spus ca PD-L nu are cu cine sa intre in dezbateri in aceasta campanie electorala, deoarece nici PSD, nici PNL nu au platforma electorala. "Noi am acordat toata atentia alegerilor pentru Parlamentul European. Am elaborat o platforma electorala in care am aratat care sunt prioritatile Romaniei, precum si teme, probleme ale Romaniei. (...) Din pacate, nu am avut cu cine sa intram in dezbateri pe aceste teme, deoarece pentru PSD important este ce face domnul Geoana, iar pentru PNL ce face domnul Antonescu", a spus Stolojan.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Targu Mures, ca tinerii din Romania au nevoie de carti, educatie si modele si a criticat-o pe Elena Basescu, sustinand ca aceasta le promite romanilor legalizarea drogurilor, transmite corespondentul NewsIn. Liderul PNL a mai afirmat ca Romania este o tara care "a facut vedete din toate pipitele" si care nu isi respecta veteranii de razboi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.