Politica 31 Mai 2009 14:36
Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Bistrita, ca are toata convingerea ca fiica presedintelui Traian Basescu va intra in PE si va fi parlamentarul in plus al PD-L.
"Sunt convins ca va intra in PE si va fi, cel putin, parlamentarul in plus al PD-L”, a declarat Blaga, care nu a dorit sa comenteze afirmatiile vicepresedintelui PNL, Norica Nicolai, potrivit careia „Traian Basescu face un exercitiu politic cu propriul copil” ca sa testeze de cat succes se mai bucura in Romania numele Basescu, potrivit NewsIn.

"Cine e Norica Nicolai? Ati crezut-o?”, a intrebat, ironic, Blaga.

Secretarul general al PD-L a facut o vizita de o zi in Bistrita-Nasaud in calitate de ministru al MDRL, ocazie cu care a semnat un proiect de finantare de 30 de milioane de euro pentru reabilitarea DJ 151 intre Bistrita si judetul Mures prin Programul Operational Regional (POR). El s-a intalnit apoi cu activul PD-L intr-o sedinta cu usile inchise.

Vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca Traian Basescu face cu propriul lui copil „un exercitiu electoral”. "Vrea sa vada cat mai valoreaza in Romania numele Basescu si o trimite pe biata fata, o chinuie. E greu pentru ea, saraca, sa invete pe dinafara niste lucruri pe care le spune papagaleste”, a afirmat Norica Nicolai


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.