Politica 29 Mai 2009 02:14
PRM si PNG-CD au semnat, ieri, un pact electoral prin care cele doua partide se angajeaza sa colaboreze exemplar la alegerile pentru Parlamentul.
Fostul lider al PNG,George Becali, a semnat acest pact in calitate de mentor al PNGCD, el fiind in prezent membru al PRM si candidat al acestui partid pentru alegerile europarlamentare.

“Practic, vor fi doua partide, dar un singur electorat. (...)Electoratul comun al PRM si al PNG-CD are datoria morala, fata de prezentul si viitorul acestei tari, fata de statutul Romaniei de tara membra a Uniunii Europene, sa ii voteze pe candidatii PRM. (…)De asemenea, pentru evitarea fraudelor, se va asigura numararea paralela a voturilor.

Reprezentantii celor doua partide vor veghea in sectiile de votare la buna desfasurare a procesului electoral si vor colabora pentru impiedicarea sau cel putin pentru limitarea drastica a eventualelor nereguli”, se arata in documentul semnat ieri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.