Politica 29 Mai 2009 02:03
Presedinta Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, acuza ca PSD, PNL si UDMR saboteaza de trei luni proiectul de statut prin care se elimina pensiile parlamentare speciale.
Presedinta Camerei Deputatilor a declarat miercuri la Realitatea TV ca "o alianta transpartinica” formata din PSD, PNL si UDMR "se opune adoptarii si blocheaza modificarea statutului senatorilor si deputatilor prin care ar urma sa se elimine pensiile speciale ale parlamentarilor”.

Anastase a aratat ca PDL, care a initiat o propunere legislativa de eliminare a pensiilor parlamentare speciale, este singurul partid care sustine proiectul.

Presedinta Camerei l-a acuzat de ipocrizie pe liderul PNL, Crin Antonescu, pentru ca in iesirile sale televizate critica respectivul sistem de pensii, dar ca, in calitate de membru al Comisiei pentru statut, nu a participat la nici o sedinta a comisiei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.