Politica 29 Mai 2009 01:58
Fiica cea mica a presedintelui Basescu a declarat joi seara la Antena 2 ca personal ar fi de acord cu legalizarea drogurilor usoare. Vorbind despre salariul sau de la Luxten de 1700 de euro, EBA a spus ca a lucrat full-time din 2004 pana in acest an. In septembrie 2008, tot ea spunea insa ca a trecut pe jumatate de norma.
Elena Basescu nu ar avea nimic impotriva legalizarii drogurilor usoare in Romania. A afirmat-o joi seara in emisiunea "Vorbe grele” de la Antena 2. Intrebata de jurnalistul Victor Ciutacu cum ar vota in cadrul dezbaterilor din Parlamentul European pe tema legalizarii drogurilor usoare, fiica presedintelui, candidata independenta la europarlamentare, a spus ca nu probabil ar fi de acord cu asta, desi va tine cont de decizia grupului politic din care va face parte, respectiv Partidul Popular European.

Daca in unele tari ca in Olanda si in America aceste droguri sunt permise, ma refer la marijuana....probabil ca voi fi de acord cu aceasta initiativa”, a spus Elena Basescu, care in schimb, a declarat ca ar fi impotriva mortii asistate.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.