Politica 28 Mai 2009 03:33
Sedinta de ieri a Clubului de la Bucuresti, condus de presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a facut neincapatoare sala programata pentru desfasurarea lucrarilor.
La dezbateri au participat nume sonore al politicii romanesti, printre care Adrian Nastase, Nicolae Vacaroiu, Radu Campeanu, Dumitru Mazilu, Aurel Dochia, Mircea Malita, Ioan Scurtu, Dinu Giurescu, Gelu Voican Voiculescu, Marian Saniuta, Razvan Theodorescu, Mircea Ciumara, Misu Negritoiu, Iulian Iancu, Eugen Bejinariu, Alexandru Sassu, Maria Toghina, Cazimir Ionescu, Laurentiu Tanase, Dragos Seuleanu, Florin Iordache.

Cu acest prilej, fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, la prima dezbatere publica a Clubului de la Bucuresti de la inregistrarea la Tribunal, ca Romania se afla intr-o reala criza de proiect de viitor, dezbaterile Clubului propunandu-si crearea unui cadru de discutii care sa genereze proiecte pentru viitor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.