Desi a trecut ceva timp de cand a castigat congresul, Mircea Geoana nu reuseste sub nici o forma sa se impuna ca presedinte al partidului, fiind mai degraba un paratrasnet al mistourilor si ironiilor colegilor de partid si mai ales ale colegilor sai din conducere, Nastase si Mitrea. Spre exemplu, marti seara, la sedinta Biroului Executiv al PSD Bucuresti, Geoana si-a tinut obisnuitul discurs despre "repornirea motoarelor partidului".

Pentru ca mai ascultasera deja de cateva zeci de ori povestea cu "motoarele partidului" tot din gura lui Geoana, pesedistii l-au luat peste picior pe presedintele lor cel nou. Colegul sau Nastase l-a taxat rapid, spunand rautacios ca "el nu se pricepe la motoare, dar se pricepe la politica". Vazandu-l pus la colt pe mai vechiul sau inamic, Dan Ioan Popescu a tinut sa-l puna si el la respect pe Geoana. Acesta tocmai spusese ca organizatia PSD Bucuresti este slaba si ca bucurestenii nu voteaza pentru PSD. D.I.P. i-a replicat lui Geoana ca "probabil nu citeste ziarele, sa vada ca presa a relatat ca PSD Bucuresti merge cu motoarele in plin".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.