Politica 28 Mai 2009 03:26
Mircea Geoana a declarat miercuri, la un miting electoral de la Tulcea, ca aceia care spun ca traiesc bine sa-l aleaga din nou pe Traian Basescu, el deplangand in acelasi timp faptul ca aceasta competitie prezidentiala arata ca un concurs in care se masoara simpatia sau indemanarea la tuns animale, relateaza NewsIn.
"Multa lume se uita la aceasta competitie mai degraba ca la un concurs intre personaje politice, care e mai simpatic, care e mai indemanatic la tunsul unui animal sau altul, care e mai interesant la un talk-show la TV.

Alegerile din 2009 reprezinta mai mult decat schimbarea lui Traian Basescu cu Mircea Geoana. E vorba de schimbarea unei viziuni asupra societatii, este diferenta intre un politician fara un proiect, care traieste doar cu sondaje de opinie ca material bibliografic si un om dintr-un partid care-si propune sa schimbe Romania, sa faca din Romania o tara in care sa ne faca placere sa traim si sa muncim, sa ne respectam batranii si sa ne crestem cu decenta copii", a declarat liderul PSD, in ovatiile salii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.