Politica 28 Mai 2009 03:16
Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost tinta tirului de gloante electorale ale democrat-liberalilor, care si-au lansat candidatii marti seara in Parcul Sebastian.
Pedelistii l-au scutit pentru o seara pe Mircea Geoana de reprosuri si atacuri electorale, preferandu-l in schimb pe Marian Vanghelie, edilul sectorului care a gazduit actiunea de campanie a PDL Bucuresti.

De la capul listei pentru alegerile europarlamentare, Theodor Stolojan, la candidatul Traian Ungureanu si pana la ministrii Vasile Blaga si Monica Iacob-Ridzi, Vanghelie a fost subiectul fiecarei propozitii a democrat-liberalilor.

“In sectorul 5 exista un mod atipic de a face politica. Sectorul 5 are nevoie de o alta sansa. Trebuie si aici sa invinga inteligenta, sa invinga demnitatea, sa invinga viitorul. (...) Cel mai prost administrator din Bucuresti garanteaza pentru PSD, adica PSD vrea sa impuna acest fel de a face politica la nivelul intregului partid. "


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.