Politica 28 Mai 2009 15:35
Vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca, in opinia sa, presedintele Traian Basescu face un experiment cu EBA ca sa vada cat mai valoreaza numele lui in Romania.
Traian Basescu face cu propriul lui copil un exercitiu electoral. Vrea sa vada cat mai valoreaza in Romania numele Basescu si o trimite pe biata fata, o chinuie. E greu pentru ea, saraca, sa invete pe dinafara niste lucruri pe care le spune papagaleste”, a declarat Norica Nicolai, care a afirmat, ironic, ca o parte din costurile campaniei Elenei Basescu sunt suportate de sora ei, Ioana, transmite corespondentul NewsIn.

Cred ca da bani sora-sa din vanzari anterioare. Sunt convinsa ca aceasta campanie (a EBA -n.r) se face pe banii PDL si poate ca o mai ajuta si angajatorul, Luxten. Nu plateste ca sa se puna pe stalpi si probabil ca restul sumelor de bani sunt primite de la partid si de la sponsori privati”, a adaugat Nicolai, spunand ca EBA „categoric are sanse sa ajunga europarlamentar”.

Toate sectiile de votare au norma de cate 10 voturi pentru EBA, e sigur ce va spun”, a afirmat Nicolai.

Vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, a facut o vizita de o zi in Bistrita-Nasaud, ocazie cu care a trecut si pe la Centrul Lacrima de la Unirea, o scoala pentru copii cu nevoi speciale fiindca ea se ocupa si ea de un centru pentru copiii strazi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.