Politica 27 Mai 2009 04:41
Deputatul UDMR Marton Arpad a declarat, ieri, ca presedintele Comisiei de Cultura din Camera Deputatilor, Raluca Turcan, se foloseste de lipsa de cvorum de la sedintele comisiei pentru a forta aprobarea tacita a propunerii legislative privind organizarea si functionarea Societatii de Radiodifuziune si a Societatii Romane de Televiziune.
“Abuzand de puterea domniei sale, doamna presedinte a Comisiei de cultura, Raluca Turcan, a constatat ca nu exista cvorum la dezbaterea legii domniei sale criticate atat de societatea civila, cat si de lucratorii din cele doua societati de televiziune si radiodifuziune, si a suspendat sedinta.

Ca atare, probabil se incearca aprobarea tacita a acestei legi, viu contestate de societatea civila, cat si de lucratorii din cele doua societati”, a mentionat deputatul UDMR.

El a adaugat ca astfel de situatii vor duce la aprobarea tacita a actului normativ, tinandu-se cont de faptul ca termenul de dezbatere si supunere la vot final este stabilit pe 9 iunie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.