Politica 26 Mai 2009 17:17
Presedintele Traian Basescu a declarat luni la intalnirea de la Cotroceni cu reprezentanti ai comunitatilor de romani din Spania ca autoritatile din Romania nu se sperie "deloc" de o eventuala revenire a romanilor acasa, adaugand ca vor fi locuri de munca.
"Nu ne sperie deloc o eventuala revenire a romanilor acasa pentru ca anul trecut am trecut prin situatia de incapacitate de a mai merge inainte cu proiectele din cauza lipsei fortei de munca. Stim sigur ca reluarea cresterii economice e o chestiune de un an, un an jumate, doi ani", a declarat Traian Basescu, potrivit NewsIn.

Iar alarma asta cu "daca se intorc romanii din Spania" este o alarma falsa, nu ne ingrijoreaza deloc. Dimpotriva, stim ca vor fi locuri de munca aici", a adaugat el la inceputul intalnirii cu reprezentantii mai multor asociatii ale comunitatii romanesti din Spania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.