Politica 25 Mai 2009 05:13
Conservatorii se gandesc tot mai serios sa se desprinda de PSD. Asa a rezultat, ieri, din luarile de pozitie ale participantilor la sedinta Biroului Politic largit, care s-a desfasurat la Palatul Parlamentului.
Desi conducerea PC urma sa ia o decizie legata de restrangerea numarului de vicepresedinti, aceasta a fost amanata pentru luna septembrie. Vestea ca PC are o incredere a populatiei de 14%, potrivit unui sondaj facut de o companie americana, i-a facut pe mai multi membri ai conducerii partidului sa regandeasca strategia in sensul desprinderii de PSD din Alianta PSD+PC.

“Nu demult s-a incheiat un sondaj al unei companii americane. Din studiul respectiv a rezultat surprinzator ca PC are acum, cand vorbim, o incredere a populatiei de 14%”, a afirmat presedintele fondator al PC Dan Voiculescu. Pornind de la acest rezultat, liderii PC au admis ca la alegerile din 2021 ar putea sa participe singuri, nu in alianta cu un alt partid.

Presedintele PC Daniela Popa a apreciat ca “este pacat ca, din patru in patru ani, PC trebuie sa apeleze la formarea aliantelor prin negocieri care sunt, de cele mai multe ori, perdante pentru conservatori”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.