Politica 25 Mai 2009 05:10
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat duminica, la Bacau, ca urarea "Sa traiti bine!", folosita si in prezent de Traian Basescu, a devenit o batjocura si, in cel mai bun caz, o ironie, relateaza NewsIn.
'Astazi, intr-un judet al tarii, actualul presedinte i-a salutat pe cei care au venit acolo, adusi probabil cu autocarele, si le-a spus 'Sa traiti bine!'.

Eu nu stiu daca i-a luat peste picior sau nu, dar am impresia ca astazi in Romania, cand spui cuiva 'Sa traiti bine!' reprezinta o vorba de batjocura si o vorba, in cel mai bun caz, ironica. (...)

Sa spunem tuturor romanilor ca regimul Basescu a reprezentat o paranteza si un timp irosit in istoria natiunii romane si trebuie sa ii punem capat la finalul acestui an. Nu mai avem timp de pierdut, trebuie sa reconstruim Romania din temelii si PSD-ul este speranta acestei tari", a declarat Geoana, comentand totodata si discursul sefului statului de la Nasaud.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.