Politica 25 Mai 2009 05:07
Pe 7 iunie, alegatorii vor putea sa voteze fara restrictie in orice localitate, daca nu se afla la domiciliul sau la resedinta lor.
Pentru euroalegerile din 7 iunie nu exista nici o restrictie in privinta locului in care se poate vota. Astfel, daca vreun alegator nu se afla in localitatea in care domiciliaza sau are resedinta, el poate vota la orice sectie de votare din localitatea (tara) in care se afla pe 7 iunie. Reamintim, la alegerile parlamentare se putea vota doar in localitatea de domiciliu.

"Eliminarea oricarei restrictii nu inseamna altceva decat o incurajare a turismului electoral”, ne-a declarat presedintele Pro Democratia, Cristian Pirvulescu.

Contactat de Cotidianul, Marian Muhulet, vicepresedinte al Autoritatii Electorale Permanente si totodata purtator de cuvant al BEC, ne-a mentionat ca la nivelul BEC nu s-a luat nici o masura speciala pentru preintampinarea tentativelor de vot multiplu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.