Politica 25 Mai 2009 04:47
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica, la Slatina, ca Theodor Stolojan este o rusine pentru PNL si scena politica, "un om care nu mai stie ce vorbeste", in replica la declatia liderului PDL care a spus ca liberalii au devorat ca "lacustele" finantele publice.
Raspunzand atacurilor lui Stolojan facute la Brasov, potrivit caruia ministrii liberali au "devalizat finantele tarii ca niste lacuste", presedintele PNL a sustinut ca ,,Stolojan este o rusine atat pentru noi, ca l-au pus presedinte, cat si pentru politica. Este o rusine ca om care a fost respectat de liberali pentru ca face astfel de declaratii”, informeaza NewsIn.

"Domnul Stolojan este un om care nu mai stie ce vorbeste. A vrut sa candideze la sefia statului si, cand milioane de romani credeau in el, a anuntat ca se retrage ca este bolnav. A amutit o vreme, pentru ca apoi sa iasa dupa o usita a Palatului Cotroceni ca un soricel vioi. A cerut votul romanilor, in 2007, sa mearga in Parlamentul European (PE), le-a luat votul, a plecat si nu am auzit nimic despre el o perioada. A plecat dupa doua luni. A venit iar in fata romanilor si le-a cerut sa voteze chestia portocalie, care era cam maro, ca el va fi premier. A votat romani si l-au vazut pe Stolojan intrand pe o usa ca prim-ministru si iesind pe alta, fara sa mai fie seful Guvernului. Acum vrea din nou in PE. Si, ca sa castige votul romanilor, minte iar. Daca face astfel de afirmatii cum ca au fost devalizate finantele si cine stie ce altceva, Stolojan ar trebui sa vina cu justificari pentru ca este economist. Ar trebui sa vina cu argumente. Dar el vine si latra ca un caine de propaganda al Palatului Cotroceni”, a declarat Crin Antonescu.

Antonescu s-a declarat deranjat de faptul ca la ,,televiziunile mogulilor” s-au facut adevarate dezbateri cu privire la discursurile sale, in special referitor la declaratiile facute zilele trecute la Iasi, unde a si folosit termenul ,,lacuste”, imprumutat de Stolojan. El si-a exprimat speranta ca ziaristii vor proceda la fel si cu afirmatiile liderului democrat-liberal.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, l-a atacat dur si pe Traian Basescu. Potrivit acestuia, daca seful statului va obtine un al doilea mandat tara nu va mai avea Guvern sau Parlament.

"Isi va face propriul Guvern, unul personal. Nu va mai exista nici Parlamentul, care va deveni Marea Adunare Nationala”, a afirmat presedintele PNL, sustinand ca are un singur scop: sa scape tara de Traian Basescu in care nu are niciun fel de incredere, nici ca presedinte, nici ca om politic. "Refuz sa analizez orice situatie cu Traian Basescu presedinte. Nu am nicio incredere in Traian Basescu ca presedinte si politician. Niciodata nu a construit ceva si niciodata nu si-a respectat promisiunile facute. Pana acum s-a tot plans. Cand a fost ministru al Transporturilor ca nu i se dau bani, ca daca ar avea ar face minuni, cand a fost primar ca nu are Consiliul General, cand deveni presedinte ca nu a avut Parlamentul si Guvernul de partea sa. Acum are totul de parea lui si Parlamentul si Guvernul si lucrurile merg rau. Din ce in ce mai rau", sou Antonescu.

Crin Antonescu impreuna cu Norica Nicolai s-au aflat duminica, in judetul Olt, unde au participat la mai multe manifestari cu caracter electoral, de sustinere a candidatilor partidului pentru alegerile europarlamentare, dar si la cele organizate cu ocazia marcarii a 134 de ani de la infiintarea PNL. Acesta a avut intalniri cu electoratul la Caracal si Scornicesti, a participat la un miting in Slatina si a asistat la un spectacol in resedinta judetului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.