Politica 22 Mai 2009 03:07
Intrebata care sunt atuurile lui Crin Antonescu fata de actualul presedinte Basescu, fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu a depasit nivelul unei comparatii intre persoane si a readus pe scena publica antiteza comunist/anticomunist care a dominat viata politica postdecembrista pana la momentul la care Traian Basescu a incuviintat alcatuirea unui guvern PDL cu PSD.
"Principala greseala pe care o facem noi este sa credem ca trebuie sa-l batem pe Traian Basescu. Eu cred insa ca avem ceva mai mult de facut decat sa-l batem pe Traian Basescu. Cred ca presedintele PNL are o mare sansa: faptul ca nu este tarat de comunism, ca nu are nici o legatura cu perioada de pana in 1989, care i-a educat pe multi si care i-a tarat pe multi in modul in care ne manipuleaza si ne conduc", a spus Saftoiu.

Ea a declarat ca ar fi necesar un proiect national care sa adune tara "in jurul a ceva", asa cum credea in 2004 ca va face proiectul "Dreptate si Adevar".

Saftoiu a mai aratat ca liderul liberal nu mizeaza exclusiv pe discurs. "Ce-i reprosam lui Crin Antonescu? Sinceritatile pe care si le asuma?"


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.