Politica 22 Mai 2009 02:56
Geoana si Antonescu au anuntat ca isi depun mandatele daca pierd Cotroceniul, iar daca castiga, se elibereaza automat locul de lider al partidului. La PDL problema e doar daca pierde Basescu, care a anuntat ca nu se mai intoarce intr-un partid.
Liderii din primele randuri ale PNL si PSD isi curata armele pentru sezonul de vanatoare din iarna, cand fotoliile de presedinte de partid vor fi fost eliberate - in glorie sau cu capul plecat - de actualii sefi, candidati la prezidentiale.

Atmosfera cazona din PDL ar putea fi tulburata doar de un esec al lui Traian Basescu la prezidentiale sau de un eventual refuz de a candida pentru un nou mandat. Totusi, democrat-liberalii nu duc lipsa de aspiranti la functia lui Emil Boc. Insa acestia prefera sa nu-si dezvaluie inca visele de marire. Cel mai ambitios in dorinta de a ajunge sef de partid pare a fi Ludovic Orban, prim-vicepresedinte al PNL.

L-a sustinut la Congres pe Crin Antonescu in defavoarea lui Calin Popescu Tariceanu, ca mai apoi sa se lanseze intr-o campanie electorala proprie, in interiorul partidului, convins fiind ca actualul sau sef nu are zile multe pe noua functie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.