Politica 22 Mai 2009 02:31
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a explicat, in cadrul unei intalniri electorale desfasurate joi, ca o victorie a PDL in Bucuresti la europarlamentare ar putea face diferenta fata de PSD, partid despre care Blaga a spus ca nu isi asuma integral guvernarea prin toti reprezentantii sai.
"Sunt vremuri grele si suntem hotarati sa facem fata prin asumarea totala a guvernarii. Altii incearca sa fenteze acest lucru. Au mai fost in 2006-2008 si la putere si in opozitie. Atunci erau in opozitie si il mulgeau pe Tariceanu de n-a mai ramas nimic. Acum unii, nu toti, sunt la putere dar le place sa nu-si asume toate riscurile guvernarii", a spus Vasile Blaga in cadrul unei reuniuni electorale organizate de PDL sector 6, informeaza NewsIn.

Blaga i-a atentionat pe militantii democrat-liberali prezenti ca fiecare vot va conta in conditiile in care rata absenteismului se anunta ridicata. Din acest considerent, pedelistul a cerut ca membrii partidului sa duca mesajul PDL in fiecare gospodarie pentru a contracara un Bucuresti "impanzit de rosu". "Suntem cot la cot cu PSD. Daca nu castigam decisiv Capitala, nu castigam tara. Despre asta discutam", a spus secretarul general al PDL.

Acesta a spus ca este foarte importanta pentru partid mobilizarea electoratului urban. "Ma astept ca sectorul 6 sa obtina macar acelasi procentaj ca la parlamentare, iar sectorul 3 sa obtina acelasi procentaj, dar cu o prezenta tripla la vot. Da, Liviu?", s-a adresat Blaga primarului sectorului 3, vicepresedintele PDL Liviu Negoita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.