Politica 22 Mai 2009 16:02
Surorile fostului lider taranist Corneliu Coposu impreuna cu fostul presedinte al PNTCD Ion Diaconescu i-au adresat o scrisoare lui Marian Milut, in care ii contesta acestuia calitatea de lider al partidului si il someaza sa nu-si mai asocieze imaginea sa de impostor celei a lui Coposu.
Surosile Coposu se arata indignate de “indrazneala” lui Milut de a-si asocial imaginea cu cea a lui Corneliu Coposu pentru Campania electorala la europarlamentare. "Am aflat cu neplacere ca in campania electorala pentru alegerile europarlamentare folositi un material in care asociati imaginii dumneavoastra imaginea fratelui nostru, respectiv a prietenului si a colegului meu de suferinta si de lupta politica, Corneliu Coposu", spun Rodica Coposu si Flavia Balescu alaturi de Ion Diaconescu.

Semnatarii scrisorii sustin ca desi este firesc ca partidul sa se sprijine in continuare pe Corneliu Coposu, pentru ca acesta apartine de PNTCD, este totusi o dovada de “ipocrizie” din partea actualului lider de partid deoarece, potrivit acestora: Milut a minimalizat “crezul si eforturile celor care au luptat, au suferit si au recladit partidul".

“Milut, zis si impostorul”

"Va reamintim in acelasi timp ca, incepand cu 24 august 2008, in urma congresului extraordinar din acea data, la care am participat alaturit de alte sute de delegati, nu mai faceti parte din conducerea partidului, chiar daca, prin tertipuri avocatesti, ati intarziat pana acum inregistrarea noii conduceri si ati impiedicat astfel activitatea PNTCD", sustin semnatarii scrisorii.

Bazate pe acestui argument, cei trei ii cer lui Marian Milut sa renunte la asocierea de imagini ce constituie o “impostura”.

Marian Petre Milut ocupa primul loc pe lista PNTCD pentru alegerile europarlamentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.