Politica 22 Mai 2009 12:56
Niciun candidat nu a fost declarat admis in urma concursului organizat pentru ocuparea functiei de vicepresedinte al Agentiei Nationale de Integritate, potrivit rezultatelor publicate pe pagina de internet a institutiei.
Initial, un singur candidat, Ion Ionel Garlesteanu, a fost declarat admis la prima proba a concursului. Garlesteanu s-a prezentat la toate concursurile organizate pana in prezent pentru ocuparea acestei functii, transmite NewsIn.

Ulterior, Consiliul National de Integritate a admis contestatiile a trei candidati, astfel incat la cea de-a doua proba care a fost sustinuta miercuri, interviul, au participat patru persoane: Ion Ionel Garlesteanu, Viorel Silviu Colibasanu, Felix Braniste si Dragos Brezeanu. Toate cele patru persoane au fost insa respinse.

Postul de vicepresedinte al ANI este vacant din primavara anului trecut, cand fostul vicepresedinte, Alexandru Macovei, a castigat concursul organizat pentru ocuparea functiei de presedinte al institutiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.