Politica 21 Mai 2009 01:57
Presedintele Partidului Conservator Bogdan Ciuca a anuntat ca in sedinta Biroului National al PC, care va avea loc duminica viitoare, se va dezbate problema restructurarii functiilor de conducere din partid.
Potrivit lui Ciuca, pentru eficientizarea structurii, numarul de vicepresedinti va fi redus astfel incat fiecare sa raspunda de un anumit domeniu. La intalnirea Biroului, vor fi facute doar propuneri, urmand ca in cadrul Congresului sa se ia hotararile in privinta vicepresedintilor ale caror posturi se vor restructura.

Pe de alta parte, liderul PC Galati, Eugen Durbaca a anuntat ca formatiunea politica isi va reduce numarul de vicepresedinti de la 30 la 11-13.

El a spus ca era necesara reducerea numarului de vicepresedinti pentru ca fiecare sa raspunda de un departament cu rezultate vizibile, care sa poata fi controlat, in conditiile in care, in vechea formula, doar departamentele organizatoric, de imagine, propaganda si financiar-economic “si-au facut datoria”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.