Politica 21 Mai 2009 01:55
"Ei, asta mi-ar mai lipsi acum, sa candidez la Presedintia Romaniei". Aceasta a fost prima reactie a deputatului PSD de Giurgiu, Madalin Voicu, la intrebarea redactorului ZIUA Victor Roncea privind o eventuala intentie a sa de a candida pentru sefia statului roman.
Chestionat despre varianta intrarii sale in cursa pentru Cotroceni ca gest de riposta fata de atitudinea propriului partid, PSD, fata de el, Madalin Voicu a raspuns:

"Deocamdata vad ca-si dau singuri peste nas. Problema mea nu e daca sa candidez sau nu la Presedintie. Am spus ca lui Traian Basescu ii trebuie un contracandidat care sa fie cel putin la fel de, cum sa zic eu, incisiv sau colorat in limbaj cum e el. De aceea mi-am propus sa zic 'Domnule, unul asa, ca mine, care stie sa faca fata pe de o parte unui discurs politic, dar sa stie si sa atace si sa-l puna la punct'".

Madalin Voicu a confirmat ca in acest moment nu are ganduri de a candida la Presedintie. "Nu mi-am propus sa candidez la Presedintia Romaniei. Nu am avut in viata mea asemenea intentii veleitariste. Dar pot fi un bun instructor, ii pot invata pe altii ce trebuie sa faca".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.