Politica 21 Mai 2009 01:53
Democrat-liberalii au folosit PNTCD "pe post de cal troian pentru a intra in PPE" a sustinut miercuri, presedintele PNTCD Timis, Gheorghe Ciuhandu, infirmand scenariul unei eventuale colaborari intre cele doua formatiuni politice.
Taranistii care in ultimii ani au avut o serie de protocoale locale de colaborare cu PNL si au cochetat la un moment dat chiar cu ideea fuziunii cu acest partid, si-au reamintit de dezamagile provocate de PD in trecut, informeaza Antena 3.

Primarul Timisoarei a recunoscut ca a avut duminica o intalnire cu premierul Emil Boc si cu alti reprezentanti ai PDL, in care "s-au facut tot felul de promisiuni", dar a sustinut ca nu conteaza foarte mult pe acestea.

"Vreau sa spun ca au facut tot felul de promisiuni. Cata vreme, insa, interesul Timisoarei nu este bagat in seama, degeaba fac promisiuni. In plan local, cu PDL am avut o relatie dificila, in plan national ne-au folosit pe post de cal troian pentru a intra in PPE. Asa ca nu pot avea incredere. Daca vor sa dovedeasca ca ii intereseaza Timisoara, eu astept sa o faca", a afirmat Ciuhandu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.