Politica 21 Mai 2009 01:44
Litigiul juridic dintre PNL si firma lui Dan Andronic ar putea fi solutionat pe cale amiabila sustine Ludovic Orban, el acuzandu-l pe Tariceanu ca a lasat partidul cu datorii.
Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca noua conducere a partidului va achita datoriile pe care partidul le are fata de firma de consultanta a lui Dan Andronic.

“Tariceanu a lasat partidul cu datorii. Nu vrem sa ajungem la proces cu Dan Andronic. Noua conducere recunoaste toate sumele datorate lui Andronic, le vom achita in mod esalonat, in functie de banii din trezorerie, pentru ca e firesc sa onoram contractul”, a precizat Orban, citat de MEDIAFAX.

Reamintim, firma Multimedia Political Communication, condusa de Dan Andronic, a actionat PNL in justitie, pentru neachitarea unor sume de bani - in jur de 160.000 euro - datorate in urma “unor cheltuieli de campanie”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.