Fostul primar al Bacaului, Dumitru Sechelariu, arestat saptamana trecuta, a fost scos, ieri, pentru a doua oara din celula Directiei de Cercetari Penale. Dupa ce vineri a fost dus de urgenta la spital suferind cu inima, ieri, Seche a fost audiat ore in sir la PNA. Vizita fostului edil al Bacaului la procurorii Sectiei a II-a a venit ca urmare a cererii avocatilor sai, care incearca sa demonstreze ca acesta este nevinovat si ca arestarea lui este "fortata".

Escortat de Politie, Dumitru Sechelariu a fost adus la PNA in jurul orei 9.35, iar putin dupa ora 10.00 a ajuns si Catalin Dancu, avocatul sau, care a promis ca astazi va face dezvaluiri in cadrul unei conferinte de presa cu privire la nevinovatia clientului sau. Catalin Dancu a venit la PNA si cu cateva cadouri pentru Seche: o cutie cu trabucuri si cinci carti pentru a trece mai repede timpul in arest. Seche va putea citi "Furtuna in desert" de Laurence Gough, "Bug Jack Barron" de Norman Spinrad, "Asul din maneca" de James Hadley si, nu in ultimul rand, "Psihologia multimilor" de Gustave Le Bon. "Dintotdeauna masele au jucat in istorie un rol important, dar niciodata atat de considerabil ca in zilele noastre. Actiunea inconstienta a maselor, substituita actiunii constiente a individului reprezinta o trasatura caracteristica a istoriei contemporane", subliniaza Gustav Le Bon, lucruri la care Dumitru Sechelariu va avea timp sa reflecteze.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.