Politica 21 Mai 2009 18:05
Secretarul general adjunct al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat miercuri, la Iasi, ca estimeaza o prezenta la vot de 35% la europarlamentare si a subliniat ca procentul ar putea creste pe masura ce romanii sunt informati ca pot vota la orice sectie, transmite corespondentul NewsIn.
"Procentul nu este prea imbucurator, absenteismul este o palma data politicienilor. Romanii trebuie sa stie insa ca pot vota oriunde, la orice sectie de votare. Aceasta flexibilitate poate determina o rata de participare mai mare", a opinat Flutur, in conferinta de presa.

Referindu-se la parteneriatul cu PSD, Flutur a precizat ca in Guvern este "armonie si intelegere", chiar daca cele doua partide sunt adversari politici in campania pentru europarlamentare. "Unii din colegii de la PSD au mai avut puseuri, dar in Guvern este armonie si lucrurile merg. Trebuie sa respectam punctele din parteneriat", a subliniat secretarul general adjunct al PDL.

Liderul PDL Suceava s-a aflat in vizita la Iasi pentru a stabili cu liderii filialei locale detaliile organizatorice privind lansarea candidatilor PDL la europarlamentare din regiunea Moldovei. Flutur a precizat ca evenimentul va avea loc sambata, la Casa Sindicatelor, si vor participa liderii centrali ai partidului, primul ministru Emil Boc si majoritatea ministrilor PDL din cabinetul sau, cu exceptia ministrului Economiei, Adriean Videanu, care se va afla intr-o vizita la Moscova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.