Consiliul de Administratie al SRR, validat de Comisiile de cultura

Audierea viitorilor membri ai Consiliului de Administratie al SRR de catre Comisiile reunite de cultura ale Senatului si Camerei Deputatilor nu a fost lipsita de surprize.

Desi audierea candidatilor, in mare, a fost extrem de usoara, multi fiind lasati sa-si prezinte un CV cat mai sintetic, Paul Grigoriu, cel care avea toate sansele sa devina presedinte-director general al CA al SRR, a preferat sa se retraga. Retragerea acestuia a fost confirmata si de presedintele interimar al PD, Emil Boc, care a spus ca Paul Grigoriu s-a retras din motive personale. PD urmeaza insa sa nominalizeze pe altcineva. Retragerea lui Grigoriu nu este insa singulara. La audierile de astazi pentru CA al SRTv nu va participa nici Andrei Plesu. "Poate dl. Plesu prefera schimbarea legii ca prioritate si apoi participarea in Consiliul de Administratie", a afirmat, ieri, senatorul liberal Adrian Cioroianu, care nu a exclus posibilitatea ca Alexandru Darie sa fie noua propunere a liberalilor in locul lui Plesu. In rest, audierile celor prezenti la comisii au decurs fara probleme, mai ales ca, asa cum a motivat senatorul Adrian Paunescu, "au fost mult mai putine intrebari decat in ceilalti ani". Comisiile de cultura i-au votat in unanimitate pe viitorii membri ai CA al SRR. Doar fostul deputat PRM Mitzura Arghezi s-a ales cu un vot impotriva din partea liberalului Cioroianu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.