Politica 21 Mai 2009 16:56
Deputatul PSD Ioan Cindrea il acuza pe ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, de "sabotare a intereselor judetului Sibiu" prin intentia de a scoate din circulatie linia de cale ferata Sibiu-Copsa Mica si ameninta ca va cere demisia ministrului in cazul in care hotararea va fi pusa in aplicare.
"Nu se poate ca Radu Berceanu sa loveasca pentru a treia oara in interesele judetului Sibiu, dupa ce a sistat lucrarile la centura ocolitoare a orasului, iar apoi a mutat o parte din banii pentru acest proiect. Nu se poate ca un ministru sa rupa legatura dintre cele doua mari orase ale judetului, Sibiu si Medias. Aceasta linie feroviara este deosebit de importanta din punct de vedere economic si social. Radu Berceanu saboteaza interesele judetului Sibiu, acest om este iresponsabil si ii voi cere demisia in cazul in care se va pune in aplicare aceasta intentie”, a declarat Cindrea, potrivit NewsIn.

Deputatul de Sibiu sustine ca se bazeaza pe sprijinul partidului din care face parte pentru acest demers.

Cindrea este sustinut si de catre deputatul FDGR Ovidiu Gant, care califica intentia drept „o aberatie, ceva de inadmisibil”.

Linia de cale ferata Sibiu - Copsa Mica este utilizata in mare parte de navetisti din zona de nord a judetului Sibiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.