Politica 19 Mai 2009 13:46
Ministrul Turismului, Elena Udrea, il insoteste zilele acestea pe presedintele Traian Basescu, in cadrul unei vizite de stat in Franta, pentru a discuta cu oamenii de afaceri francezi despre realizarea unei partii de schi la Brasov si proiecte de investitii pe litoralul romanesc, potrivit MT.
Ministrul Turismului se va intalni cu Presedintele Director General al Micoinvest, Olivier Meziere, care va prezenta proiectul de realizare a unei partii de schi in judetul Brasov, precum si proiecte de investitii ale companiei pe litoralul romanesc al Marii Negre.

"Astfel, in cadrul intrevederii cu Julian Marshall, Director General al Prodintour, va fi discutata posibilitatea de a introduce un charter Paris-Constanta, incepand cu vara anului 2011. Dl. Olivier Meziere, Presedinte Director General al Micoinvest, va prezenta ministrului Elena Udrea proiectul de realizare a unei partii de schi in judetul Brasov, precum si proiecte de investitii ale companiei pe litoralul romanesc al Marii Negre", se arata in comunicatul MT.

De asemenea, Udrea va avea intalniri si cu Directorul General al Alsace International, agentia de expansiune economica a Consiliului General al regiunii Alsacia, care lucreaza in parteneriat cu Romania pentru dezvoltarea statiunilor de schi din zona Arges.

Din delegatia prezenta la Paris, alaturi de seful statului, mai fac parte si Ministrul Afacerilor Externe, Cristian Diaconescu, Ministrul Economiei, Adriean Videanu, Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, Ambasadorul Romaniei la Paris, Teodor Baconschi, respectiv Consilierul de Stat Bogdan Manoiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.