Politica 18 Mai 2009 18:29
Eurocandidata independenta Elena Basescu si-a lansat site-ul de campanie. Pe el, fiica cea mica a presedintelui a postat si o serie de fotografii inedite din copilarie, in care apare alaturi de restul familiei.
Elena Basescu si-a lansat site-ul de campanie. Fiica cea mica a presedintelui isi prezinta aici proiectele pe care vrea sa le realizeze in Parlamentul European, dar posteaza si o serie de fotografii inedite din copilarie, in care apare alaturi de tatal sau, de mama sa si de Ioana Basescu.

Elena Basescu recunoaste pe pagina personala de Internet ca a tintit prea sus atunci cand a decis sa candideze ca independent pentru un loc de europarlamentar. „Da, vreau sa castig, desi imi dau seama ca poate tintesc prea mult acum”, afirma fata presedintelui. Ea se plange din nou de faptul ca presa i-a creat o imagine care nu corespunde realitatii si ii invita pe internauti sa-i cunoasca „Jurnalul real al Elenei B.” pentru ca lumea sa afle „ce planuri am, ce gandesc, ce imi place si cine sunt cu adevarat, nu imaginea pe care mi-a facut-o presa”.

„Pot sa inteleg ca pana acum ai fost putin sceptic in ceea ce ma priveste. Asta pentru ca am fost mai mereu in centrul atentiei, cu sau fara voia mea, prin activitatile mele extrapolitice”, mai scrie Elena Basescu pe pagina sa de net, acolo unde puteti vedea si o colectie de fotografii de arhiva cu Elena si cu tatal ei, dar si imagini mai recente, de pe partiile de schi sau de la actiuni electorale. Elena Basescu a avut in cursul zilei de sambata mai multe actiuni electorale.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.