Politica 15 Mai 2009 02:38
Consiliul National al Audiovizualului a somat public postul TV Antena 3 din trustul Intact (Voiculescu) pentru acuzele neprobate aduse trustului Adevarul Holding (Patriciu).
Strategiile de marketing similare, menite sa asigure "Jurnalului national", respectiv ziarului "Adevarul" locul I in Romania in materie de vanzari, au aruncat mai vechiul conflict concurential dintre cele doua trusturi pe masa CNA.

Ambele vand carti de literatura clasica alaturi de ziar pentru a-si spori vanzarile si isi mediatizeaza masiv campaniile.

George Calinescu – incoltit de marketing

Trustul Intact are deocamdata un avantaj major fata de Adevarul Holding: figurile definitorii pentru "Jurnalul National" apar in fiecare zi a saptamanii la televizor, in special in emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. Se pare insa ca editorialisti precum Victor Ciutacu au considerat avantajul imens al notorietatii castigate "pe sticla" insuficient, astfel ca Adevarul Holding a fost atacat direct.

"Noi tacem asa, ca batranul rabin intelept, tacem, tacem, tacem, ca sa treaca de la noi, pentru simplul motiv ca este un furt. Ziarul «Adevarul» va vinde cartea «Enigma Otiliei», pe care are drepturi de autor «Jurnalul National», cumparate", si-a azvarlit Victor Ciutacu acuzatiile in emisiunea "Sinteza Zilei" din 22 aprilie, reluate de Antena 1.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.