Politica 15 Mai 2009 02:31
Invitat, miercuri seara, la Realitatea TV, presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca, in opinia sa, depasirea deficitului bugetar pentru care Comisia Europeana ne-a sanctionat cu declansarea procedurii de deficit excedentar este justa.
"Senzatia mea este ca guvernul Tariceanu a facut risipa. Putea sa faca economie, mai ales ca stia ca urmeaza o perioada grea, asa cum l-a informat si pe presedinte".

"Nu sunt un aparator al fostului Guvern. Marirea salariului profesorilor cu 50% este o "traznaie" care l-a facut pe Tariceanu sa se trezeasca", a mai spus seful liberalilor care a marturisit ca nu ii e rusine sa reprezinte PNL, chiar daca a admis ca fostul guvern a mai facut si greseli.

"Nu tot ce spun eu e menit sa imi aduca un vot. Pe mine ma intereseaza sa spun adevarul. Acuzatia mea fata de cei care sunt la putere este ca acest an il parcurg cu gandul numai si numai la alegeri", i-a acuzat Antonescu pe cei aflati la putere acum.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.