Politica 15 Mai 2009 02:23
Presedinta Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, Raluca Turcan, va vota impotriva raportului de activitate pe 2008 al TVR, transmitand astfel un prim semnal ca mandatul lui Alexandru Sassu in fruntea postului public se va termina curand.
Zilele lui Alexandru Sassu in fruntea televiziunii nationale par a fi numarate. Pe de-o parte, semnalele din zona politica sunt tot mai clare ca se doreste schimbarea conducerii SRTv, iar pe de alta parte, manifestul celor aproape 400 de personalitati pentru sprijinul TVR pare a fi o incercare disperata a lui Sassu de a-si pastra scaunul.

"Nu stiu si nu ma intereseaza ce vor face colegii mei, dar eu o sa votez impotriva raportului“, a declarat miercuri Raluca Turcan pe holurile Parlamentului, comentand astfel apelul lui Sassu.

Pe de alta parte, surse din Comisia de cultura din Camera Deputatilor au declarat pentru Cotidianul ca situatia raportului este in stand-by, pentru ca decizia schimbarii conducerii TVR se ia "la nivelul Geoana-Basescu“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.