Politica 14 Mai 2009 01:47
Marin Antonescu, despre care Petre Roman spune ca Basescu il recomanda ca fiind "superiorul pe linie profesionala de la Anvers, i-a rezervat fiicei sale un loc eligibil la Bruxelles.
Moda fiicelor aspirante la un fotoliu de eurodeputat a prins bine in Partidul Democrat-Liberal. Oana Antonescu, fiica lui Marin Antonescu, ex-consul la Bruxelles si posesor de certificat de politie politica de la CNSAS, se regaseste pe locul 10, considerat eligibil, pe lista PDL pentru alegerile din 7 iunie. Anonima pe plan politic, dar cu un CV impresionant, Oana Antonescu ii datoreaza ascensiunea in partid tatalui si relatiei acestuia cu presedintele Traian Basescu.

Marin Antonescu, devenit intre timp vicepresedinte al Consiliului Judetean Dambovita si al organizatiei judetene a PDL, a declarat pentru Cotidianul ca pozitionarea fiicei sale pe lista partidului a fost "matematica pura”, dar nu neaga faptul ca numele de familie a ajutat-o sa ajunga aici.

"Ea (n.red.-Oana Antonescu) si-a depus CV-ul la organizatie si intentia de a candida si a fost votata in unanimitate de colegi. "


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.