Politica 14 Mai 2009 01:45
Liderul PNL a recunoscut miercuri seara, la Realitatea TV, ca guvernul condus de predecesorul sau, Calin Popescu Tariceanu, a risipit bani in ultimele luni de mandat din considerente electorale, marind astfel deficitul bugetar.
Criticat de presedintele Basescu, liderii PSD si PDL, fostul premier Tariceanu nu este crutat nici de colegii sai de partid. Mai precis, de chiar cel care l-a invins in cursa pentru sefia PNL, Crin Antonescu.

Prezent miercuri seara in emisiunea „Ora de foc” de la Realitatea TV, Antonescu a declarat ca fostul guvern a irosit bani pe considerente electorale in ultimele luni ale mandatului.

"Parerea mea, fara sa fiu economist, este ca pe ultimii metri, pe ultimele luni, Guvernul Tariceanu, a facut risipa, hai sa nu ii spunem risipa, putea sa fie mai strans la punga. Din considerente electorale s-a intamplat acest lucru, din considerente electorale noi am facut risipa, daca era sa ne luam noi dupa pesedisti, pedelisti era si mai mare risipa”, a afirmat Antonescu, care si-a nuantat ulterior tonul fata de Tariceanu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.