Politica 14 Mai 2009 01:12
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat miercuri la Antena 3 ca decizia finala in privinta excluderii lui Madalin Voicu o va avea comisia pentru arbitraj, el spunand ca deputatul, "un personaj simpatic" si-a facut imagine pe seama partidului.
Intrebat daca excluderea lui Madalin Voicu nu este un exces, Geoana a raspuns: "Eu cred ca o organizatie de-a noastra are tot dreptul sa se pronunte asupra a ceea ce considera ca este relatia intre obligatii si drepturi ale unui membru de partid", informeaza NewsIn.

Liderul PSD a mai precizat ca decizia finala in privinta excluderii va apartine comisiei de integritate, care a fost si sesizata de Voicu. "El are tot dreptul sa faca apel la aceasta decizie. Avem institutii statutare in partid, avem o comisie de arbitraj, s-a adresat acestei chestiuni, ea va fi cumpanita si decizia finala va fi luata cand aceasta comisie se va pronunta", a explicat presedintele pesedistilor.

Geoana a sustinut apoi ca Voicu, "un personaj simpatic", si-a facut rating pe seama PSD. "Trebuie sa intelegem ca intr-un partid exista si obligatii si drepturi. Nu spun de Madalin Voicu, pana la urma e un personaj simpatic, dar si el si altii nu-si dau seama. Cei care incearca sa-si faca rating pe spinarea partidului, cei care isi fac un anumit tip de profil public pentru ca sunt mai sexy din acest punct de vedere - vin la dumneavoastra si il injura pe Geoana sau injura partidul, normal ca il chemi, cum sa nu, il chemi ca face rating… Suntem un partid care suntem diferiti fata de altii in Romania, dar in clipa in care incepe mobilizarea, in clipa in care suna goarna, mai baieti este o perioada de lupta politica, avem un instinct incredibil de puternic de a ne strange randurile", a explicat liderul PSD.

Madalin Voicu a fost exclus in urma cu o saptamana din partid, din cauza declaratiilor critice la adresa unora dintre colegii sai, el contestand decizia la comisia de arbitraj si integritate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.