Politica 14 Mai 2009 01:10
Exista toate sansele ca Executivul sa isi asume raspunderea pe Codurile Civil si Penal, a declarat miercuri premierul Emil Boc, la finalul sedintei de miercuri a Executivului.
"Practic exista toate sansele ca Guvernul sa-si angajeze raspunderea pe Codul Civil si Codul Penal, dupa o discutie pe care urmeaza sa o avem in continuare cu societatea civila, dupa ce vor fi prezentate formele actuale care au reiesit in urma discutiilor din Parlament ale celor doua Coduri, pentru a fi siguri ca avem cea mai buna formula de Cod Penal, respectiv Civil", a declarat premierul. Declaratia a fost facuta dupa ce ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Victor Ponta, a prezentat in Guvern o informare privind stadiul discutarii Codurilor juridice in subcomisiile parlamentare.

Premierul Emil Boc declara inainte de sedinta Executivului ca exista posibilitatea asumarii raspunderii pe Codurile juridice, in forma finalizata de subcomisiile parlamentare, dar acest lucru se va intampla doar daca exista o decizie a coalitiei si dupa consultarea societatii civile.
In acest sens, Boc a declarat ca "Guvernul nu exclude posibilitatea de a-si angaja raspunderea".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.